LA RECONNEXIÓ

reconnexio1

En moltes ocasions és una experiència que ens canvia la vida.
Hi va haver un temps en què l’Ésser Humà estava totalment connectat a l’Univers i a la Terra. El seu cervell i l’ADN era molt més actiu del que és avui en dia. La connexió que vam tenir a través de les línies axiatonals, les quals formen part d’un sistema pentadimensional que combinen color i so, i que al no estar limitades al cos físic, ens feien viure en connexió directa amb el planeta mitjançant la reixeta cristal·lina i la reixeta magnètica, i també amb l’Univers. En un període de la nostra història vam estar desconnectats d’aquestes línies autocuratives, cosa que va originar aquesta inactivitat actual que és el que condueix al desequilibri-malaltia en l’Ésser Humà i com a conseqüència, també a la Terra.

Sanació Reconnectiva

reconnexio2La Sanació Reconnectiva ® és una forma de sanació que tenim aquí, al planeta per primera vegada; és el regal que l’Univers fa a la humanitat en aquest moment evolutiu tan important, perquè l’Ésser Humà pugui guarir-se a nivell físic, emocional, mental i espiritual a mesura que es va reconnectant amb la seva vertadera naturalesa i despertant tots els seus potencials, incloses les capacitats d’autoguarir-se.
Utilitzant noves freqüències de sanació ens facilita la curació del cos, la ment i l’esperit. És un procés que consisteix en restablir la connexió entre les línies axiatonals del nostre cos i la xarxa energètica de l’Univers, cosa que ens permet unificar freqüències i nivells de vibració específics per al nostre equilibri i per extensió, per a la nostra evolució personal.

reconnexio4La Sanació Reconnectiva ® no és una tècnica o teràpia més, ja que no està orientada a tractar símptomes concrets ni malalties. El Dr. Eric Pearl, així com molts metges i científics que han presenciat les sanacions miraculoses que succeeixen amb la Sanació Reconnectiva no poden donar-li una explicació científica, ja que la tecnologia actual només pot mesurar una petita part del que realment succeeix.
L’explicació que s’ha donat és que la Sanació Reconnectiva crea l’espai en el qual la persona s’obre a unes Noves Freqüències de Sanació que contenen la Llum, la Informació i l’Energia que la persona necessita en aquests moments per a la seva evolució.
Amb la Sanació Reconnectiva les persones s’han restablert de tot tipus de desequilibris que són l’origen de les malalties. La sanació succeeix en un instant, el que tarda “temps” és el fet que li porta a la persona el “decidir” acceptar la sanació.

“És hora de saber que som Llum i de permetre que la saviesa que va crear el cos flueixi per ell”
Doctor Eric Pearl

El procés comença quan reps d’una a tres sessions de Sanació Reconnectiva. Amb la Sanació Reconnectiva no es tracta de fer visites a intervals regulars o “repassos”. Una vegada que hagis viscut les sessions, tu “tens” el teu canvi, la teva sanació, la teva evolució. És teva.
La sessió dura entre 30 i 45 minuts. La persona només ha d’ajeure’s, vestida amb roba còmoda i sense sabates, a la llitera i observar les sensacions que noti. No es toca físicament, ja que el treball es realitza en el camp energètic que envolta la persona, eliminant els bloqueigs o interferències que impedeixen que hi hagi un flux harmònic de transferència de Llum, Informació i Energia entre la persona i l’Univers.
Prepara el cos i el sistema energètic per als canvis de vibracions al planeta i per, si així ho sent la persona, accedir al treball de la Reconnexió Personal.

Al estar connectats amb una freqüència de nivell superior que transporta l’energia bàsica per a les funcions de renovació del cos humà, es produeix un canvi en l’ésser, cosa que facilita avançar pel camí de la vida en un estat d’equilibri.
Ens “reconnecta” amb la plenitud de l’Univers, la plenitud de l’ésser, i ens permet descobrir qui som realment.

LA RECONNEXIÓ ™

LA RECONNEXIÓ PERSONAL és el regal que l’Univers posa a la teva disposició. Si estàs d’acord en que ja és hora de permetre que s’activin tots els nostres potencials i Capacitats com a Éssers Humans, que tinguem el poder d’evolucionar cap a una percepció més àmplia de nosaltres mateixos i de l’Univers, que tinguem prou capacitat per saber quin és el propòsit en la nostra vida i que el poguem realitzar, i també de poder decidir amb plena llibertat que volem estar en contacte íntim i directe amb el nostre Ésser intern i multidimensional, és el moment de rebre aquest obsequi que t’ofereix l’Univers.

reconnexio3La Reconnexió ® activa les línies axiatonals que són al nostre cos perquè anant més enllà d’ell ens uneixin amb l’Univers. A través d’aquestes línies rebem la Informació i Energia que necessitem per a la nostra evolució. Aquestes freqüències revolucionàries són d’un ample de banda nou i portades per un espectre de llum i informació. És a través de La Reconnexió que podem interactuar amb aquests nous nivells de llum i informació, i és a través d’aquests que podem reconnectar.
Tot això és nou, és diferent però real, i pot ser desenvolupat en cadascun de nosaltres.
La Reconnexió ® accelera el teu procés evolutiu, ja que et permet accedir a qui realment ets, despertant progressivament l’ADN i el cervell. Incrementa la Connexió amb la Terra i amb l’Univers. Eleva la vibració i t’obre a la multidimensionalitat , la qual cosa possibilita que els miracles i les sincronitzitats augmentin en la teva vida.
Aclareix el teu Propòsit de vida i t’ajuda a realitzar-lo

Hi ha moltes teories que expliquen com l’Ésser Humà va ser desconnectat o separat de “La Font, la Llum, el Tot, l’Ésser, Déu” o com vulguis anomenar-lo. No importa ja com o per què va succeir, allò que realment importa en aquest moment és que tenim l’oportunitat de Reconnectar-nos plenament al potencial de qui en realitat som, contribuint així, a que la humanitat pugui avançar cap al següent nivell evolutiu

La Reconnexió Personal es realitza en dues sessions i en dies consecutius. Cada sessió dura aproximadament uns 40-50 minuts. Es realitza una vegada a la vida, ja que la Reconnexió comença amb aquest treball però el procés continua per sí mateix.
T’ajuda a pujar nous esglaons en l’escala evolutiva i a cada esglaó hi ha més Llum, Informació i Energia disponible per a tu.

El preu o intercanvi just per a la Reconnexió Personal és a tot el món 333 (a Europa 333 €). El número 3 és portador de la vibració de sanació i el 9 (3 + 3 + 3) és el número del Mestre, de l’ésser humà reconnectat amb el seu ple potencial. Quan tu dónes 333 estàs dient-li l’Univers que estàs en disposició de rebre la Reconnexió.

És important que sentis si vols rebre aquest regal de l’Univers i que la resposta vingui des del teu Cor.

Per més informació: www.thereconnection.com o www.lareconexion.com

Consulta amb l’Estudi per informar-te.