Qui som

En Pere Josep Navarro i Fornós, amb més de trenta anys de pràctica en hata i raja Ioga, ens transmet la dinàmica d’un ioga que s’adapta en funció de les característiques de cadascú. No ens fa partícips d’una activitat competitiva amb els altres sinó d’un treball personal per anar creixent interior i exteriorment. És professor titulat per l’AEPY (Asociación Española de Practicants de Ioga), i format també com a professor en l’escola de ioga Nil de Barcelona. Ha participat en diversos seminaris de diferents escoles de ioga i ha treballat amb tècniques de relaxació i meditació. Actualment amplia la seva formació a l’escola Iyengar a Barcelona i Tarragona. També ha rebut formació a l’Índia (Bihar) en l’ashram de Swami Satyananda, a la Universitat de Ioga de Munger, i recentment amb Geeta Iyengar a Londres.

La Silvia Cayuela (metgessa i facilitadora de Biodanza).   Des de l’any 1994 treballa com a metge especialista en acupuntura i homeopatia. Practico la Biodanza des de l’any 1994. Vaig fer la formació a l’Escola Rolando Toro de Barcelona, on em vaig titular com Facilitadora del Sistema Biodanza. Des de l’any 2005 imparteixo sessions regulars i monogràfics de Biodanza.

Per a mi treballar amb Biodanza és un excel·lent sistema de desenvolupament personal i de renovació orgànica. La sessió de Biodanza és una font de vivències que es tradueixen en una profunda sensació de benestar, una “dansa de la vida” que ens apropa a l’equilibri intern i a la salut.

  • Llicenciada en medecina i cirurgia per la Universitat Central de Barcelona (1992)
  • Diploma d’homeopatia del CEDH (1992-1994)
  • Diplomada en Acupuntura, Dietètica i Fitoteràpia (escola Energy de Medicina Tradicional China) (1992-1994)
  • Postgrau a Homeopatia per la A.M.H.B. (2001-2002)

Joaquín Martín García, en aquest moment sóc el responsable de l’Estudi Salut Activa.
En un principi vaig prendre contacte amb teràpies alternatives per a la recerca de l’autosanacio, i posteriorment vaig iniciar la cerca de la pròpia evolució i del creixement personal. Tot això em portà a trobar el meu propòsit de vida quan al servei i ajuda als altres.
De forma pausada començo a formar-me en diferents tècniques que puguin aportar equilibri i harmonia a la persona i al seu entorn: Monitor de Tai-txi i Qi Gong. Professor titulat en Tècnica Nadeau. Mestre en Reiki Sistemes Usui i Tibetà. Consultor de Feng Shui i Tècnic en Radioestèsia i Geobiologia. Instruït com a Facilitador de Sanació Reconnectiva® i La Reconnexió® per Eric Pearl.
Les meves sessions personalitzades o en grup tracten de facilitar i recuperar l’estat d’equilibri energètic a tots els nivells així com l’harmonia emocional.