L’Estudi de Salut Activa

sala1Al nostre Centre pots entrar en contacte amb diferents tècniques que de forma genèrica harmonitzen i equilibren les teves energies, aconseguint el manteniment o la recuperació de la teva salut. Pots practicar Tai-txí, Chi-Kung, Ioga, Tècnica Nadeau,   i establir relació amb altres formes d’activar el moviment energètic en el teu cos i despertar el teu potencial natural.

Impartim cursos de Reiki Sistema Usui Tradicional i Sistema Tibetà, a tots els nivells.

Fem consultoria de Feng-Shui personalitzada i assessorem a professionals en la realització de dissenys i projectes. Cursos de formació.

A l’Estudi Salut Activa, i d’una forma estable i permanent et brindem la possibilitat d’entrar en contacte amb la Reconnexió del Dr. Eric Pearl, l’energia Reconnectiva.
Joaquín Martín, instruït com a Facilitador de Sanació Reconnectiva ® i La Reconnexió ® per Eric Pearl, està inclòs en el Directori de Practicants de la Association Reconnective, la RA, (www.TheReconnection.com), que recull instructors o practicants certificats de forma oficial de tot el món.

En el Centre podràs trobar de forma constant al Practicant de Sanació Reconnectiva i Reconnexió Personal a la teva disposició, per informar-te o per realitzar una Sessió individual que t’aproparà de forma permanent a la freqüència sanadora més alta que mai hauries pogut imaginar, i que et permet accedir a qui realment ets, accelerant el teu procés evolutiu.

S’ha d’evitar el deixar-se atendre per una persona que no estigui qualificada ni certificada de forma oficial.

sala2

 

 

L’Estudi està format per professors d’àmplia experiència. Contacta amb nosaltres, t’informarem sobre les activitats, tallers i tècniques que desenvolupem a l’Estudi.