Classes de Ioga

kundalini

Amb la pràctica del Ioga aconseguim la unió i la integració de tots els elements que formen el cos humà: el cos físic, la ment, amb el seu component psíquic i emocional, i la part espiritual com a essència de l’ésser humà. Aquesta integració afavoreix l’harmonia amb un mateix, amb els altres, amb la natura i amb la Font Creadora de Vida.

clasedeyoga

El Ioga ens ensenya a respirar amb profunditat i de manera relaxada i així alliberem aquelles tensions emocionals que poden bloquejar la respiració, aconseguim més energia vital (prana) que ens aporta fortalesa i augmenta el nostre vigor.

La respiració conscient ens ajuda a viure l’instant i a tenir capacitat per enfrontar-nos amb més resolució als estats d’estrès, angoixa, i d’altres que habitualment desestabilitzen el nostre estat natural d’equilibri.

clasedeyoga2

El Ioga millora l’autoconeixement i aquest creixement personal afavoreix la comprensió de la nostra vida, el gaudir d’allò que se’ns dóna i l’acceptació dels nostres límits per viure més intensament, i aconseguir l’equilibri energètic i desenvolupar l’harmonia entre acció i descans.
La seva pràctica regular enforteix i manté la salut, reforça el sistema psicosomàtic i augmenta la consciència, la lleugeresa física i mental i l’alegria interior.

Sessions d’un dia o dos a la setmana

Consultar  horaris.