Consultoria de Feng Shui

feng1

El Feng-Shui és una tècnica oriental basada en el I-Ching, que estudia la influència energètica dels llocs, cases, carrers, ciutats, muntanyes, rius, i en general de qualsevol espai o paisatge que ens envolti.

feng2Conèixer quines energies estan presents en una casa o en un negoci, la influència que tenen, i fer que aquestes ens siguin favorables i treballin en el nostre benefici són dues de les aportacions que ens facilita aquesta mil·lenària disciplina del Feng Shui, basat en aquestes lleis naturals i còsmiques.

Aquesta influència pot modificar-se quan es coneix la tècnica del Feng-Shui, que ens permet estudiar la casa o el lloc de treball com un cos, aplicant les mateixes bases de l’acupuntura. El Txi, que circula pels meridians energètics del cos, també es desplaça per altres meridians que existeixen en l’espai (les línies Hartman, etc.). Per tant, l’expert en Feng-Shui és com un metge per a la casa.

feng3L’orientació, la distribució i la decoració dels llocs de treball o de les nostres cases ens permet gaudir d’una millora considerable quan aconseguim, a través del Feng-Shui, situar-nos davant les energies còsmiques positives i esquivar les forces negatives.

Els resultats afecten totes les àrees de la nostra vida o la rendibilitat del nostre negoci; s’aconsegueix incrementar la vitalitat personal per a la consecució d’aspiracions, projectes i anhels. Podem crear un ambient sa i equilibrat que afavoreix l’harmonia i el benestar sense influències desvitalitzants:

  • Estudis de Feng Shui per harmonitzar les vivendes o les empreses
  • Consulta personalitzada per millorar la salut de cases, pisos, locals, despatxos i empreses, llocs públics i institucions
  • Projectes arquitectònics de nova construcció, reformes o adequació
  • Assessorament a professionals en la realització de dissenys (interiorisme, aparelladors, tècnics, dissenyadors)
  • Prospecció de geobiologia – radioestèsia. Comprovació i diagnòstic de geopaties. Salut de l’hàbitat

feng5

Cursos de formació en mòduls de caps de setmana

Aquests cursos estan orientats a les persones que volen formar-se i aprendre, però que no disposen del temps suficient per assistir a les classes setmanals dels cursos professionals.
A les classes s’estudia des de les arrels més importants de la branca de la forma fins als estudis més avançats de l’escola de la brúixola (Xuan Kong Fei Xing).
Cada curs dura sis dies complerts, i s’organitza en 3 mòduls successius de cap de setmana, dissabte i diumenge. Si no s’ha fet el primer nivell, no es pot accedir als altres.

Cursos de formació per a professionals

El curs professional de Feng Shui té una durada de 8 mesos i la matrícula està oberta per a tots els que hi estiguin interessats. Aquest curs està pensat tant pels que desitgin començar des de zero com pels que ja tenen coneixements bàsics però els agradaria aprofundir en matèries més avançades del Feng Shui Tradicional per dur a terme tasques professionals.

Les classes són impartides per en Joaquin Martín, consultor en l’art del Feng Shui i Tècnic en Radioestèsia i Geobiologia, amb nou anys de formació acadèmica i quinze de pràctiques en aquestes Tècniques Mil·lenàries. L’experiencia adquirida en la solució dels molts casos pràctics, cada un d’ells amb unes característiques particulars que sempre els fan únics i diferents, han aportat i contribuït de manera continuada l’aprenentatge personal i professional al llarg de tots els anys dedicats a desenvolupar aquesta fabulosa Tècnica.. 

La finalitat d’aquesta formació és aconseguir viure en harmonia i vitalitzar a totes les persones que habiten un espai a través d’elements estètics constitutius d’un ambient – materials, colors, mobiliari, art, il·luminació, so, aromes, simbologia, el buit, l’ordre – combinats adequadament amb les àrees energètiques i el fluir dels cicles del temps.

Consulta amb nosaltres per ampliar la informació.